Privacyverklaring

privacy

privacy

Preambule

Domaine de Carlone, gevestigd aan La Combe de Vaux - FR 04150 BANON, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Mevr. Elisabeth BONIFACE
Route de Craniol
FR 04150 BANON
+33 4 92 71 17 43
https://elevagedeletangduvert.com

Mevr. Elisabeth BONIFACE is de Functionaris Gegevensbescherming van Domaine de Carlone.
Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Persoonsgegevens die wij verwerken

Domaine de Carlone verwerkt uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en/of wanneer u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij kunnen verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Domaine de Carlone kan uw persoonsgegevens voor de volgende doelen verwerken

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en/of diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Domaine de Carlone neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe en hoe lang lang we persoonsgegevens bewaren

De persoonsgegevens worden bewaard:

  • In de MySQL database op de webserver en in de back-ups daarvan.
  • Op de harde schijven van de werkstations op het kantoor van Domaine de Carlone en in de back-ups daarvan.

Domaine de Carlone bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Domaine de Carlone verstrekt uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Domaine de Carlone gebruikt alleen technische en functionele cookies (session cookies) die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Bij het bezoeken van pagina's waar content van sociale media weergegeven wordt, zoals Facebook, YouTube en Twitter (...), kunnen deze sociale media cookies of tracers plaatsen.

Meer weten over cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Domaine de Carlone en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, kunnen wij u vragen een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy kunt u in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart maken. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Domaine de Carlone wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Domaine de Carlone neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Domaine de Carlone heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Versleuteling van e-mailadressen op de websites.
  • Firewall op de webserver.
  • Brute Force Monitor voor onrechmatige inlogpogingen op de webserver.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
  • DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
  • SpamAssasin antispam filter op de server voor inkomende e-mails.
  • Firewall en antivirus op de werkstations op het kantoor van Domaine de Carlone.

Waar vindt u ons?

Élevage de l'Étang du Vert - Hondenfokkerij en Hondenpension - Specialist Staande Jachthonden - bevindt zich in Banon (04)
in de Alpes de Haute Provence, in de driehoek van Sisteron, Aix-en-Provence en Apt, vlakbij Manosque en Forcalquier.
Zie ook de routeplanner.

Gezonde voeding voor uw hond

Geef uw hond het beste: gezonde brokken MADE IN FRANCE.
Dankzij onze samenwerking met Naturedog profiteert u van 5% korting, klik hier!

nature dog

© 2018 Élevage de l'Étang du Vert, Jachthondenfokkerij en Hondenpension Banon Frankrijk | GELAUFF.COM

QR

Deze site gebruikt cookies

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd.
U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.